Ahad, 25 Julai 2010

aku suke tidowww!!


salam...sorylh lme benor teman ni x update blog..al biaselah bile nk men intenet jer berokband aku line cam si_ _ hahahaaha..ok...aku ske tidowww...btul mmng aku ske sngat tdowww...aku x tau ar nape ar aku ni mdah sngat mngantuk.... kat tmpat kje kwn aku glarkan aku minah parking....(sila buat2 faham) pe x nye kat bile shift malam mne je aku duduk kjap, mle lah kpale ni cri tmpat lentok...grrrr~mcm2 dh aku buat bg x mngantuk tau...aku beli indocafe mmng ar x nafikan mngu pertama shift mlm mmng x ngantuk...tp ble mngu kdua aku kje shift mlm aku mnum kopi kpale aku ni pning jer...ish aku stop ar x mnum kopi lg.... n skrng time aku menaip entry ni aku teramatlah mngantuk wlupn bru pkul 7.30 ptng....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP