Ahad, 23 Mei 2010

shahir af8 ex bf aku mse skolah....


aduhaiii sribu kali syng....

hai shahir ingat aku lagi x?

ala msti ko dh lupe kn aku yg x lawa ni kan...

sapelah aku ni...

aku cme nk luah prasaan yg aku pendam smpai skrang..

ye ar ko ingat kn sbb kite putus dlu..

aku ngan ko x srasi..

xpe..aku tau ,ko mmng seorang yg amat baik...

zaman sekolah kite dh lpas..cinte zaman monyet xde pape maknekn

ermmm...shahir ko tau x...mse aku tngok ko masuk af8,aku x tkjut pn..

sbb aku tau ko mmng teror mnyanyi..

aku ingat lagi ko slalu nyanyi untuk aku..

ala bia la lgu tu jadi knangan kite bdua kn...

aku ingat lagi mse last kite jumpe..ko ckp

"suatu hri nnti ble kte jumpe balik ,kte bleh jadi best frends.."

xpelah aku harap aku x jumpe ko,sbb aku x nk jd best frends ko..

sbb aku sygkan ko...T_T

n last skali aku nk gtau...biarlah entry ni jadi pngutus rindu aku buat ko sbb x mngkin ko dpt bce entry kau nih,almaklumlah bribu blogger kat mlaysia ni,aku pnye blog x shebat mne pn...

n yg pling last...


aku bjaya juge mncipta karangan yg merapu di pg hri ini...

aku xde kne mngena pn ngan shahir tu...hahahahah


6 ulasan:

  1. hihihihi...ala boring2 cm nih....

    BalasPadam
  2. muahahahaha aku br bak sepak terajang sbb aku ni awek shahir hahaha

    BalasPadam
  3. no no no....jgn terajang2 aku...ape kate kite bermadu...hahahaha

    BalasPadam
  4. hahaha..
    igt kan betul laa tu..

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP