Selasa, 11 Mei 2010

jangan ucap selamat hr ibu kat aku!!

p/s: ni time rayer taon lps aku dh sengallll
aaaaaaaaaaaaaaaa...oh nooooooooooooooooo....

erkkkk~ aku malu bile de orng ucap hapy mother day kat aku...

tidakkkkkk...aku blum kawen lagi oi..

maluuuuuuuu nye....ish2..

ape nk buat ni...adekah aku hrus mmbli jus mate 5 untuk mnguruskan badan aku yg smemangnye bersaiz xxL..adekah hrus mmbuat rawatan facial kat muke aku ni untuk jadikan cantik,gebu aaaaaaaaaaaa~knp aku....

knp korng ucap kat aku...aku x ske la....

benci...benci....

4 ulasan:

  1. saye x ucap kan? kan?
    hehe
    xyah minum jusmate
    diet bese pon bleh

    BalasPadam
  2. hehe..cam slash gun n roses..

    2lar, mnsia suka nk buat andaian sndri..tak tnya men ckp jer..kdg2 pun tnsion..ermm..xsuka..xsuka..

    BalasPadam
  3. wak saya tak ucap!


    hee

    ^big hugs^

    BalasPadam
  4. hehehe bg x ucap tu xpe...yg ucap tu waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..xmo..xmo....aku xsukeeee

    BalasPadam

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP