Sabtu, 1 Mei 2010

geli siot..nampak bulu ketiak


jangan mrh aku klu aku ngumpat ko...ala ko xkn tau pnyelh klu aku ngumpat2 dlm blog ek...

seriously darah aku akn nek mendadak pabila aku mrh ngan seseorng nih..

dye ni slh sorng operator aku,kurus mcam lidi..x btul ckit,klu kat cni aku gelarkan dye beron..bkn aku saje2 ckp tp serius mmng dye x btul ckit..aku x tau knp sjarah dye leh jd cam tu..korng tau kat tmpt kje dye ni pkai bju mcm x ckup kain...nmpak spender wane warni...gile..ble orng tegor dye kate..moden...klu pkai bju kurung dye kate pnas..cisss... bau bdn aduhaiiiii..garenti korang leh semput...aku pling hangin bile dye pkai baju wane ptih..lngan pendek yg leh nmpak ktiak..leh nmpak peot..leh nmpak spender..dh la jarang..dye bangga ble mat2 bangla,nepal kat kdai ramla tengok dye..bodoh perangai orng giler cm tulh.. korang taulah minah kilang nk pkai cm tu mmng dye btul2 x ckup akal.klu kate psal blu ketiak...perghhh~gli la woi.ko nk tayang ketiak pn biar ar ktiak tu putih suci murni..ni dh la blu ktiak kriting htam plak tu....ade stu kes dye pnah nk blah dr kilang waktu kmi rehat sbb nk lari ngan bf dye...lg skali aku ckp mmng bodoh btul la ko nih..bf dye jrit kat luar pangey dye...ko mmng bf yg bodoh sbb de gf cam tu..aku tau rmai llaki yg nk knal dye sbb nk sapu duet dye jer..korng tau x...asal dye datang kje dye g top4..waktu rhat dye g top4...balik pn dye g top4...lantaklah kau..sgale llaki nk kikis duet ko tau x.... asal dye gayut tepon mle lah ckp kuat2 ..ingat kteorang ni sound trouble ke smpai ko nk loud speaker tuh... dh la ske ckp lucah...lg skali...ko bodoh...

oklah dari aku mmbina tembok dosa aku dicni ngan kate2 aku nih baik aku lastkan entry ni ngan kate2...ptonglah bulu ketiakmu sblum jadi keriting dan bersimpul2 krn aku akn pengsan bile mlihatnye...skian

4 ulasan:

  1. uwekkkk...muntah hijau kn kn...

    BalasPadam
  2. ha hahaha.. first time ke sini..
    Tapi nampak sangat bulu ketiak tu palsu.. Cam rambut org je..

    ZOol

    BalasPadam
  3. ceh xkn ar nk ltak blu ktiak btul bro...

    BalasPadam

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP