Rabu, 4 Ogos 2010

lalalala~


di ptng yg pnas ni htiku brbunga cinta kerna bru lpas calling2 si buah hti pengarang jntung yg ku rujuk kmbali..tettttt~hahahaha..

but pg td aku sdih tau, my gg ksayangan hamba ni tlah ptah..0psss~terlebih sudah..

anyway dh bbrape thun gg depan aku ni dismbung dek kerna mse aku skolah rndah dlu gg aku ni dh patah sbb bercium ngan lantai kelas...ngee~ tu ar nakal sngat mse jd dak skolh ..

n pg td driver mrangkap ayah aku tlah merempit mmbawa aku ke klinik gg dr.shimala kat pkan lame bt.gjah..dngan hti yg girang aku tlah brtemu dngan doktor trsbut...tp htiku berduka lara bile doc ckpade 2 care..yg prtama teknik tampalan.. doc ckp gg aku ni x leh nk smbung sbb kmungkinan akan ptah kmbali sbb gg dpan kite ni nipis x mcm gg graham(btul ke aku eja ni?) n teknik kdua ni teknik cbut akar gg..waaaaa~aku dh buat mke cuak time tu..ye ar dngr cm tuh aku dh nek gerun...nsib baik doc kate yg badjet nye rm500.00..huhu~jd dngn badjet sbgitu manekan mampu aku nk wat..waaaaaaaa~aku nk gg bru..dh nk rayer nnti xleh bgaye sakan la wawawawa~

2 ulasan:

  1. Rm500...
    Mahal gak ek..

    Nape tak pi klinik Gomen jer...

    BalasPadam
  2. ha'ah.
    mahal gilak.
    dah cube gov belum?

    BalasPadam

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP