Sabtu, 5 Jun 2010

norish karman bawa watak ibu gersang


seriously aku tngok citer ni dr mule smpai abis ..

jarang btul weh aku tngok citer mlayu cm nih...

de ke patut ibu dye gersang kat husband dye...

ish2 x ptut, gilo la ko ni...

ade ke ptut dye bli pil n alat pe ntah tuk nyusukan ank rita dlm citer tuh...

pastu leh plak bnuh kwn rita sbb nmpak norish ngah nyusukan ank rita..

aku gediks btul bile norish karman ske wat mlut terjuih camtuh..

eeeee~aku ashik ulang perkataan gediks dpan mak aku bile norish wat cam tuh hahahah...

pengajaran dlm citer ni terlalu bnyak wooo..

nsihat aku jgn la korang lupe kat mak korang k...

jngn amek mak angkat ssuka hti kat umah orang tua tau...

klu dh terambil tu korang pastikan dye x pkai bju kbaya yg tip top n body bergetah...

hahahaha...

jgn nk mngatal nk wrnekn rmbut mak korang yg dh tumbuh uban tu..mmng x ptut..

kwn baik pn jgn ar smpai pgang2 suami kte kn ..kn..

cheak ar beg mak angkat ko tuh...kn x psal2 jumpe tengkorak cm rita tuh..hahaha

bnyk lg yg leh wat pengajaran..

tp aku x ske mse ending citer tu de ke ptut nyanyi lagu cam tuh...x kena la weh...

citer ni leh mnang anugerah skrin la....


4 ulasan:

  1. dpt tgk skit je cite nie kat kedai mkn.. huhu

    BalasPadam
  2. ITU CUMA WATAK DLM CERITA LAH BUDAK....TU PUN NK WT SENSASI GAK KE??KENA SAMAN DGN NORISH KARMAN BARU PDN MUKA..BODOH KO NI

    BalasPadam

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP